Veneet

Veneet ja perämoottorit

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa kaikissa veneilyyn liittyvissä asioissa. Nopea, joustava ja monipuolinen palvelu on valttikorttimme!

Voit tuoda veneesi meille juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Aja vene laituriimme, jätä avaimet ja yhteystietosi lukittuun laatikkoomme ja nouda veneesi sopivana ajankohtana - jälleen kätevästi suoraan laiturista. Me hoidamme veneen nostamisen ja laskemisen, huoltoa, korjausta ja talvisäilytystä tarvitessasi.


Myynti

Toimimme Paro- ja Rival-veneiden sekä Majava-venetrailerien jälleenmyyjänä. Lisäksi myymme lähes kaikkia venemerkkejä yhteistyökumppaneiden kautta. Myynnissämme olevia uusia ja käytettyjä veneitä voit käydä katsomassa nettiveneestä.

Valikoimissamme myös Suzuki- ja Honda-perämoottorit sekä Torqueedo-sähköperämoottorit.

Suzuki-perämoottorit (logo)
Honda-perämoottorit (logo)
Torqueedo-sähköperämoottorit (logo)
TGBoats

Varaosat

Olemme valtuutettu Duell-jälleenmyyjä. Duellin tuotekuvastoja pääset katsomaan tästä.

Suzukin ja Hondan yleisimmät huoltotarvikkeet ja varaosat löytyvät suoraan hyllystämme. Valikoimissamme on paljon Johnson- ja Evinrude-varaosia, myös käytettyjä ja b-osia. Kysy myös muiden merkkien varaosia ja tarvikkeita.

Tarvikkeet

Myymälässämme on kattava valikoima veneen varusteita ja tarvikkeita. Tuotevalikoimaan voit tutustua tästä.

Lowrance- ja Echo Pilot-navigointilaitteiden kaikki mallit löydät myymälästämme. Raymarinen, Garminin ja Radio Oceanin laitteet tilauksesta.

Meiltä saat myös Hempel- ja International-veneenhoitotuotteet.

Veneilykeskuksen myymälä

Veneiden lasikuitutyöt Veneen pesu

Huolto & Korjaus

Liikkeessämme on lämpimät huoltotilat ja asentajamme ovat saaneet asianmukaisen huoltokoulutuksen.

Voit tuoda veneesi silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Aja vene laituriimme, jätä avaimet ja yhteystietosi lukittuun laatikkoomme ja nouda veneesi sopivana ajankohtana - jälleen kätevästi suoraan laiturista. Me hoidamme veneen nostamisen ja laskemisen.

Olemme valtuutettu Suzuki-- ja Honda-perämoottorihuoltoliike. Huollamme myös muut vene- ja perämoottorimerkit alkuperäisosin.

Teemme vakuutusyhtiöiden vauriokorjauksia. Lisäksi palveluihimme kuuluu myrkkymaalin poisto vesihiekkapuhalluksella, lasikuitukorjaukset ja -asennukset sekä pesupalvelut.

Suzuki (logo)
Honda (logo)

Talvisäilytys

Palveluihimme kuuluu myös veneiden talvisäilytys. Meillä on paljon säilytyspaikkoja ja ne ovat kaikki turvallisia. Vaihtoehtoina ovat katos ja kylmä sekä lämmin halli.

Hinnat määräytyvät veneen koon mukaan.

Voit ajaa veneesi laituriimme syksyllä niin huolehdimme veneesi huollon, pesun ja talvisäilytyksen. Tarvittaessa teemme talven aikana lisävarusteasennuksia, isommat huolto/kunnostustyöt. Keväällä veneesi on noudettavissa laituristamme kunnostettuna uuteen veneilykauteen.

Talvisäilytys kylmässä hallissa

Veneen kuljetus autolla

Veneen kuljetus

Tarjoamme veneiden nosto-, lasku- ja kuljetuspalvelua. Voimme kuljettaa autolla 2900 kg:n asti ja traktorilla 8000 kg:n asti. Omalla nosturillamme purje- ja moottoriveneet 2500 kg:n asti.

Suuremmat veneet sopimuksen mukaan.

Kuljetukset ympäri Suomen.

Veneen kuljetus traktorilla
Purjeveneen nosto

Erikoisveneiden varustelu

Varustelemme veneesi vetouistelu/verkkokalastuskäyttöön niin ammatti- kuin harrastekäyttöön. Meiltä saat verkon nostokoneet, hydraulikoneikot, automaattipilotit, erilaiset verkon nosto- ja laskukaaret - niin uusiin kuin käytössä olleisiin veneisiin.

Valmistus